0543 544 545 Bereikbaar van 08.30 – 16.30 ma/vr
HomeNLFooternavigatieDirect naar › Tarieven

Tarieven


Kosten consult
Tijdens het consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Besluit u tot een behandeling, dan worden er geen consultkosten in rekening gebracht. Gaat u niet over tot een behandeling, dan worden de consultkosten in mindering gebracht op uw eigen risico. Heeft u vragen over de consultkosten? Neem dan gerust contact met ons op. 

De tarieven staan vermeld bij de behandelingen. Het zijn 'vanaf' tarieven. De behandelend specialist bespreekt met u de kosten voor de behandeling.

Gespreide betaling
Bij Fraaii Cosmetiek is het mogelijk om gespreid te betalen. Het volledige bedrag dient echter voorafgaand aan de behandeling bij ons binnen te zijn. Na een akkoord op uw offerte bespreken wij met u in welke termijnen u het bedrag wilt en kunt betalen.

Anesthesie
In het prijsoverzicht worden alle behandelingen waar geen (poliklinisch) achter staat uitgevoerd onder narcose. De narcose is in dat geval inclusief. Wanneer u een poliklinisch behandeling wilt ondergaan en toch kiest voor narcose betaalt u een opslag van € 600,00 incl. BTW.

BTW
Alle tarieven zijn inclusief eventueel verschuldigde BTW. Ingaande 1 januari 2008 is de BTW vrijstelling voor medische diensten gewijzigd. Als gevolg van deze wijziging zal de BTW vrijstelling uitsluitend kunnen worden toegepast voor behandelingen die de gezondheidskundige verzorging van de mens ten doel hebben. Bij het ontbreken van een dergelijk doel is 21% BTW verschuldigd. De beoordeling hiervan ligt bij de behandelend arts.