0543 544 545 Bereikbaar van 08.30 – 16.30 ma/vr
HomeNLNavigatieOver FraaiiFraaii › Over Fraaii

Over Fraaii

Fraaii is gevestigd in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix, een hoog aangeschreven ziekenhuis gelegen in een prachtige groene omgeving in de Achterhoek. In de luxe kliniek werken wij met de modernste apparatuur en door de verbondenheid met het ziekenhuis bieden wij u uitstekende kwaliteitszorg. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring opgedaan in dit ziekenhuis en vanuit verschillende poli’s altijd nauw samengewerkt. Nog altijd is er intensief contact met de andere specialisten in het ziekenhuis. Dit geeft een extra meerwaarde aan onze kliniek en het geeft onze klant een vertrouwd gevoel.

Persoonlijke zorg en aandacht
Onze gastvrouw ontvangt u in de comfortabele lounge, uitgerust met relaxstoelen, een TV, diverse lectuur en een koffiecorner. Zij zorgt ervoor dat u zich snel op uw gemak voelt. De persoonlijke benadering geeft u direct het Achterhoekse gevoel van gemoedelijkheid. Dat vinden wij erg belangrijk. Comfort, gastvrijheid en privacy staan bij ons hoog in het vaandel. De medisch specialist neemt uitgebreid de tijd om uw vraag te bespreken en u goed en eerlijk te adviseren. Ons vriendelijke en professionele team van specialisten en vakkundig verplegend medewerkers zorgen voor de optimale behandeling en begeleiding.

Uw bezoek aan onze kliniek
De zorgverzekeraar vergoedt een groot aantal van de dermatologische behandelingen. Het is daarom verstandig om een verwijzing van de huisarts te vragen.  U kunt voor de zekerheid natuurlijk eerst contact opnemen met uw huisarts. Tijdens uw eerste bezoek aan Fraaii bespreekt u uw vraag met de medisch specialist. Wij stellen daarna een behandelplan op met een duidelijk kostenoverzicht. Soms is nader onderzoek noodzakelijk. U kunt vervolgens thuis in alle rust de voorgestelde behandeling bekijken, voordat u besluit of u wilt overgaan tot de ingreep. Onze wachttijden zijn zeer kort dus u kunt snel terecht voor een behandeling met een uitstekende prijs en kwaliteit verhouding.

Onze behandelingen
Fraaii biedt u een diversiteit in cosmetische en plastische behandelingen aan. De ingrepen voeren wij allemaal in onze kliniek met ultramoderne poliklinische operatiekamers uit. Bij grote ingrepen maken wij gebruik van de uitstekende ziekenhuisfaciliteiten, waarbij wij tevens beschikken over kamers die u veel privacy bieden. Graag zorgen wij voor een heel prettig en aangenaam verblijf, waarbij u van alle gemakken en uitstekende zorg wordt voorzien.

Maak kennis met ons…
Fraaii is aangesloten bij Zelfstandige Klinieken Nederland en draagt het kwaliteitskeurmerk. Dit is een garantie dat u in vertrouwde en deskundige handen bent en dat de medische zorg op een hoog niveau staat. Eveneens wordt voldaan aan de eisen van klanttevredenheid.

Doel van Fraaii
Wij bieden u cosmetische chirurgie aan op een hoogstaand niveau. Deskundige zorg en privacy zijn voor ons belangrijke uitgangspunten, evenals het voorkomen van wachtlijsten.

Fraaii biedt u:

  • Persoonlijke aandacht en aantrekkelijke tarieven
  • Veiligheid en zekerheid in de werkwijze staat voorop
  • Behandelingen door uitsluitend geregistreerde plastisch chirurgen
  • Privacy en service van een privékliniek
  • Zekerheid van een ziekenhuis