0543 544 545 Bereikbaar van 08.30 – 16.30 ma/vr

Liposculptuur (liposuctie)

Liposculptuur (liposuctie) is het onderhuids wegzuigen (suctie) van abnormale vetophoping (lipo). Abnormale vetophopingen kunnen ontstaan op plaatsen als de hals, buik, heupen, billen, bovenbenen, knieën en onderbenen. Ze worden veroorzaakt door een verhoogd aantal vetcellen op deze plaatsen. Op de rest van het lichaam is de vetlaag normaal. Deze abnormale vetstapeling komt alleen voor bij mensen die er aanleg voor hebben. Een belangrijke voorwaarde voor liposculptuur is dat de huid voldoende elastisch is. Is de huid dat niet en is er bovendien sprake van cellulitis (sinaasappelhuid) dan kan de abnormale vetafzetting worden verwijderd door middel van dermolipectomie (dermo betekent huid en lipectomie betekent het wegsnijden van vet). Het nadeel van deze operatie is dat er lange littekens achterblijven. Liposuctie en dermolipectomie zijn plastisch chirugische behandelingen.

Tarieven

Een liposuctie moet u meestal zelf betalen. De drukkleding die u na de operatie moet dragen, komt eveneens voor eigen rekening. De plastisch chirurg kan u hierover verdere informatie geven. Voordat u besluit tot een operatie, krijgt u een opgave van de totale kosten toegezonden.

De actuele tarieven volgen binnenkort. Heeft u vragen over de tarieven? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Meer informatie

Indien u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, info@fraaiicosmetiek.nl  of 0543 54 45 45.