0543 544 545 Bereikbaar van 08.30 – 16.30 ma/vr

Voorhoofdslift

Behandeling tegen rimpels en teveel aan huid op voorhoofd
De voorhoofdslift is een operatieve behandeling. Tijdens deze ingreep corrigeren wij de rimpels en het teveel aan huid op het voorhoofd. Veel mensen die hinder ondervinden van overhangende bovenoogleden hebben in feite last van laaghangende wenkbrauwen, ptosis van de wenkbrauwen genaamd. Om er achter te komen of sprake is van ptosis van de wenkbrauwen kan men een eenvoudige test doen. Ga voor de spiegel staan en beoordeel of de wenkbrauwen onder of op de botrand van de oogkas liggen. Als de wenkbrauwen onder deze rand liggen dan is sprake van een te lage positie van de wenkbrauwen. De patiënt ondervindt vaak klachten zoals een moe gevoel en het kijken tegen de huid onder de wenkbrauwen. Een voorhoofdslift heeft een duidelijk verjongend aspect.

Tarieven

De actuele tarieven volgen binnenkort. Heeft u vragen over de tarieven? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Meer informatie

Indien u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, info@fraaiicosmetiek.nl  of 0543 54 45 45.