0543 544 545 Bereikbaar van 08.30 ā€“ 16.30 ma/vr
HomeNLNavigatieActueel

Actueel

Informatie over het coronavirus

Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix is goed voorbereid op het coronavirus. Wij hebben diverse maatregelen getroffen die noodzakelijk zijn om de continuïteit van de acute zorg de komende weken te kunnen waarborgen. Wij realiseren ons dat dit verregaande maatregelen zijn maar zijn er tegelijkertijd van overtuigd dat deze maatregelen op dit moment noodzakelijk zijn om de continuïteit van de acute zorg in de regio in de komende weken te waarborgen. Lees er meer over op www.skbwinterswijk.nl/coronavirus.


Open huis Hageman Medisch Centrum

Op zaterdag 6 oktober kunt u van 14.00 – 17.00 uur een kijkje achter de schermen nemen bij het Hageman Medisch Centrum in Eibergen. In het voormalige gebouw van de Rabobank werken verschillende gezondheidsorganisaties samen op één plek. Namens Fraaii is plastisch chirurg dr. Schmitt aanwezig om u meer te vertellen over de mogelijkheden van Fraaii.

Het Hageman Medisch Centrum is gevestigd aan de J.W. Hagemanstraat 46-2 in Eibergen.

Lees meer...

Cliƫnten van Fraaii kunnen nu ook een afspraak maken in Eibergen

Cliënten van Fraaii kunnen vanaf nu voor een intake, controle-afspraak of kleine ingreep ook terecht in het Hageman Medisch Centrum in Eibergen. Onze plastisch chirurg Christoph Schmitt houdt hier op dinsdagmiddag spreekuur.

Fraaii is in Eibergen onderdeel van de polikliniek van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB). Voor onze cliënten uit Eibergen en omgeving betekent dit minder of soms zelfs geen reistijd naar Fraaii in Winterswijk. Bij het maken van een afspraak kunnen cliënten in de regio kiezen voor een afspraak in Eibergen of Winterswijk.

Lees meer...

26 september 2017: inloopavond Fraaii

Maak op 26 september tussen 17.30 - 20.30 uur kennis met de mogelijkheden van Fraaii!

Wij verwelkomen u met een hapje en een drankje. Onze ervaren en deskundige medisch specialisten, waaronder plastisch chirurg dr. Schmitt en dermatoloog dr. Rudel, vertellen u graag meer over onze behandelingen en de mogelijkheden van cosmetische chirurgie.

Bij Fraaii kunt u bijvoorbeeld terecht voor (boven)ooglidcorrecties, liposuctie, rimpelbehandelingen, borstvergrotingen, buikwandcorrecties en verwijderen van spataderen.

Lees meer...

Lipofilling voor verschillende behandelingen vergoed

Erkenning voor innovatieve reconstructiemethode plastische chirurgie

Utrecht, 30 juni 2017

Lipofilling, een reconstructiemethode met lichaamseigen vet, wordt vanaf heden onder voorwaarden vergoed vanuit het basispakket voor verschillende (plastisch chirurgische) behandelingen. Het gaat onder andere om vormafwijkingen in het hoofd-/halsgebied en fibrose (verlittekening) als gevolg van een trauma, brandwonden, chirurgische ingrepen of radiotherapie. Dat heeft het Zorginstituut Nederland (ZIN) recent vastgesteld. Eind 2016 werd lipofilling al onder voorwaarden vergoed voor vrouwen met gedeeltelijke vormafwijkingen aan de borst, na een borstsparende operatie of gedeeltelijke amputatie wegens borstkanker.

Lees meer...

Spaar voor een gratis La Roche-Posay product bij Fraaii!

Kent u onze La Roche-Posay spaaractie al?

Bij aankoop van 5 producten met een minimale waarde van €9,95 per product, krijgt u één gratis La Roche-Posay product naar keuze uit het assortiment bij Fraaii. Dit product mag niet duurder zijn dan het duurste product op uw spaarkaart.

Vraag bij de balie van poli 22 naar de voorwaarden en de spaarkaart!


Geen reden voor verwijderen Silimed borstimplantaten

Het gebruik van Silimed borstimplantaten is in 2015 (tijdelijk) stopgezet, omdat tijdens een inspectie van de fabriek in Brazilië is vastgesteld dat aan de buitenkant van sommige borstimplantaten vervuiling aanwezig was. Op basis van onderzoek concluderen Europese experts nu dat er geen reden is om de borstimplantaten te laten verwijderen. Het risico van de operatie voor het verwijderen van de borstimplantaten, is groter dan het geschatte gezondheidsrisico van de deeltjes die op enkele implantaten zijn gevonden.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Daarnaast verwijzen wij graag naar de website van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ), www.igz.nl. Daar vindt u de meest recente informatie over de borstimplantaten van Silimed. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van de polikliniek plastische chirurgie via telefoonnummer 0543 54 46 00.


Informatie over borstimplantaten voor patiƫnten

In het televisieprogramma Zorg.nu (8 november 2016) is uitgebreid aandacht besteed aan de mogelijke risico’s en bijwerkingen van siliconen borstimplantaten. Directe aanleiding was een onderzoek van het RIVM in opdracht van de IGZ naar de (technische) dossiers van 10 fabrikanten die in Nederland siliconen borstimplantaten op de markt brengen. Hierbij zijn diverse tekortkomingen aan het licht gekomen. De NVPC heeft het initiatief van het onderzoek destijds erg ondersteund.

Lees meer...

Fraaii opent haar deuren tijdens de Dag van de Plastische Chirurgie

Op 25 november 2016 opent Fraaii, als onderdeel van de poli Plastische Chirurgie van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB), haar deuren tijdens de Dag van de Plastische Chirurgie. Het thema is: de huid.

In een doorlopend programma van 14.00 - 17.00 uur vertellen onze ervaren en deskundige plastisch chirurgen, dermatologen en huidtherapeuten u graag over hun werkzaamheden, verschillende huidbehandelingen en de mogelijkheden van plastische en cosmetische chirurgie.

Lees meer...

Fraaii leverancier producten La Roche-Posay

Maak bij Fraaii kennis met de huidverzorgingsproducten van La Roche-Posay. Deze hoogwaardige producten zijn hypoallergeen en geschikt voor elk huidtype. Teammanager Suzanne Kloosterman is blij met de samenwerking: 'Het is een prachtig merk waar onze medisch specialisten volkomen achter staan. De producten zijn ongeparfumeerd en daarom bij uitstek geschikt voor de gevoelige huid. De medewerkers volgen een speciaal opleidingstraject om geïnteresseerden het beste huidadvies te kunnen geven. Wie meer wil weten over de producten of advies wenst, kan op werkdagen contact opnemen met de medewerkers van Fraaii.'